GreenResort - Zeleno doživetje

V objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se počuti povezanega s prvinsko naravo, ter si s tem umiri tempo svojega življenja. V neposredni bližini naravnega kopališča  so nameščene lesene hiške, ki vabijo vse, ki se tam ustavijo zgolj za kratek čas, kot tudi družinam in parom, ki iščejo daljšo namestitev.

Zeleno doživetje ob vznožju Pohorja! V zeleni oazi zaplavajte med lokvanji v naravnem jezeru, osvežite se s skokom iz pomola in ujemite sonce na zeleni plaži!   Vodni park Radlje - zabava, sprostitev in nova energija za dušo in telo. Nove "Luštne" glamping hišice - sanjski oddih v objemu narave za družine in romantike!

Prijava na E-novičke

Invalid Input
Invalid Input
Neveljavni ali manjkajoči podatek!

Vreme

Snežna ploha

0°C

Radlje ob Dravi

Snežna ploha
Vlaga: 93%
Veter: Vzhodno-severo-vzhodni s hitrostjo 11.27 km/h
Ponedeljek Oblačno -6°C / -2°C
Torek Pretežno oblačno -10°C / 0°C
Sreda Delno oblačno -6°C / 0°C
Četrtek Delno oblačno -9°C / 0°C
Petek Delno oblačno -10°C / 1°C

"Ohranjanje naravnega ravnovesja bazena je ključno, da lahko v neokrnjeni okolici ob reki Dravi vse poletje uživamo ob tem zelenem biseru.

Vabimo vas, da doživite pristno naravo na tem čudovitem koščku Slovenije."

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK