Zaradi poplav in škode ki smo jo utrpeli, bazen v sezoni 2023 več ne obratuje. Se vidimo v sezoni 2024. Gostinski lokal obratuje nemoteno.

Glamping


Luštne mlinske hiške


Lesene hišice, katere so postavljene med pšenična polja, spominjajo na stare lesene mline na vodi, ki so nekoč obratovali na Dravi. V celoti izdelane iz lesa nam dajejo občutek topline in udobja. Okrogla okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo nam dajejo pridih romantike in s tem je namestitev zagotovo nekaj posebnega.

 

 

V klimatiziranih hiškah  lahko prespijo 4 osebe, saj hiška vsebuje v spodnjem delu zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam  ga postrežejo v luštnih košaricah.

» Luštne » vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v  zeleni oazi, vse, ki se želijo prebujati  v miru in tišini in vse, ki želijo občudovati sončni zahod  v  rahlem pozibavanju viseče mreže...

 

Cenik Povpraševanje

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK