Pogosta vprašanja


Ključe lahko prevzamete na recepcjji HOSTLA RADLJE (po dogovoru je možno ključe prevzeti tudi na Blagajni GreenResorta), na naslovu: Hostel Radlje, Mariborska cesta 2, 2360 Radlje ob Dravi.

Delovni čas recepcije je vsak dan med 8.00 in 21.00 uro.Prosimo vas, da nam vaš prihod izven našega delovnega časa predhodno sporočite na:

Tel: +386 41 77 11 78 , ali na E-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Končno čiščenje je vključeno v ceno, a je potrebno hiško zapustiti v skladu s hišnim redom.

 

HIŠNI RED

Prosimo vas, da ob prihodu, hiško pregledate in nam na recepcijo sporočite morebitne okvare na opremi, manjkajoč inventar ali nečistočo.

Prizadevamo si, da se boste pri nas počutili kot doma. Goste naprošamo, da skrbijo za red in čistočo hišk.

Odjava je na dan odhoda mogoča do 10.00 ure, v kolikor bi želeli vaše bivanje podaljšati nas o tem predhodno obvestite.

Ob prijavi na recepciji, vam bomo obračunali kavcijo v skupnem znesku 100 € (v gotovini), za morebitno škodo, ki lahko nastane med vašim bivanjem. Varščina se povrne v celoti, v kolikor apartma in oprema nista poškodovana.

Vaše bivanje v hiškah lahko plačate vnaprej  z nakazilom, ali pa z gotovino, kreditno kartico (Visa, Mastercard , Maestro) ali naročilnico. Kopalne karte so vključene v ceno bivanja. 

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK