Zeleno doživetje


Kaj je lepšega, kot to, da lepi, pristni, enkratni trenutki trajajo dlje?


Green resort Zeleno doživetje v objemu zelene Drave, gozdov in barvite Koroške ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se otrese stresa, da se počuti povezanega s prvinsko naravo, ter si s tem umiri srčni utrip ter s tem umiri tempo svojega življenja.

Zeleno doživetje kot izredno darilo za vaš izhod v intimni del koroške narave za obletnice, ponovno odkrivanje skupnih poti v objemu pristne narave.

Zeleno doživetje kot TeamBuilding za manjše skupine -  združite moči s pomočjo narave in ji pustite, da vam pomaga pri novih, svežih idejah.

Zeleno doživetje kot polnjenje baterij in iskanju novega vetra entuziazma. Že stari največji filozofi, matematiki, umetniki so svoje inspiracije iskali v naravi.

Zeleno doživetje kot rekreativna točka s katere boste odšli na kolesarjenje, sprehode ali jogging poti po neštetih poteh okrog barvite Koroške.

Zeleno doživetje kar tako v vseh letnih časih – nabiranje gob, nabiranje gozdnih sadežev, kot spoznavanje narave, reke, plavanja ali opazovanja prebujenja narave v vsej svoji veličini.

Vse to in še več vas čaka v Zelenem doživetju v objemu zelene Drave in neokrnjene narave.

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK